Choose Language
nl gb fr

Profiter de la Tranquillité de la Nature de l'Espace en Auvergne

Gite Annabelle

De Annabelle is onze grootste gite. Deze is geschikt voor maximaal 4 personen.

Bij de inrichting van de Annabelle hebben we er voor gekozen één van de slaapkamers te voorzien van een bed van 2,2m lengte, zodat ook langere mensen kunnen genieten van een goede nachtrust.

De Annabelle heeft de volgende faciliteiten

  • Een woonkamer van ruim 30 m2 met een open keuken, die van alle moderne gemakken voorzien is. Om de woonkamer te verwarmen is er een houtkachel. Ook is er een kleine electrische radiator aanwezig

  • Een slaapkamer van 12 m2met een bed van 1,6 x 2,2 meter. Indien gewenst is er ruimte om hier een kinderbedje bij te zetten. Achter de slaapkamer , en alleen via deze slaapkamer te bereiken, is een klein binnenplaatsje van circa 3 x 3 meter dat in de schaduw ligt

  • Een slaapkamer van 10 m2 met een boxspringbed van 1,6 x 2 meter, die ook opgesplitst kan worden in twee bedden

  • Een badkamer met wc, inloopdouche en dubbele wastafel

  • Een technische ruimte, waarin zich de boiler, gas, meterkastje, wasmachine, strijkplank, schoonmaakmiddelen en wat extra bergruimte bevinden 

  • Een wifi internetverbinding. Je komt natuurlijk voor je rust, maar soms is het wel prettig om even de mail te kunnen checken of contact te kunnen houden met de achterblijvers

  • Een blue ray dvd speler en een 3d tv

  • Je hebt de beschikking over een bbq

  • Een kleine voorraad voor de eerste dagen van zaken als koffie, thee, etc

Omdat we erg van tuinieren houden hebben we rondom ons huis en de gîtes mooie tuinen aangelegd. Iedereen die van planten en bloemen houdt zal zich bij ons beslist thuis voelen. In één van de tuinen is een vijver, die een afmeting heeft van ca 12m lengte x 2m breedte x 1m diepte. Dit maakt de locatie minder geschikt voor kleine kinderen.

Tarief

Het tarief per week bedraagt € 585,-.

Dit is inclusief maaltijd bij aankomst, de toeristenbelasting en de kosten voor het gebruik van bedlinnen en handdoeken. In het handdoekenpakket zitten:

12 badhanddoeken
4 handdoeken
4 washandjes
3 theedoeken.

Verhuur

De verhuurperiode loopt vanaf mei tot en met de herfstvakantie. Voor 2014 is dit vanaf 3 mei tot en met 25 oktober.

Aankomst en vertrek is altijd op een zaterdag. Aankomst graag na 16.00 uur. Op de dag van aankomst ben je welkom om met ons mee te eten.

Ook is het mogelijk dat wij die dag een eenvoudige maaltijd voor je klaarmaken, die je in de magnetron kunt opwarmen. Je voorkeur kun je aangeven bij je reservering. Je vindt een opgemaakt bed bij aankomst.

Vertrek graag voor 10.00 uur. Je kunt de koffers eventueel later op de dag afhalen.

De kosten die niet zijn inbegrepen zijn:

Eindschoonmaak:

Je kunt de eindschoonmaak zelf uitvoeren. De te gebruiken schoonmaakmiddelen vind je in de technische ruimte. Maar als je dit liever aan ons overlaat zijn de kosten hiervoor € 50,-.