Choose Language
nl gb fr

Profiter de la Tranquillité de la Nature de l'Espace en Auvergne

Over ons

Wij zijn Corné en Tina van Lammeren. We wonen samen met onze lieve, soms wat humeurige ragdollkater Magnum in Frankrijk.
In 2006 hebben we de beslissing genomen om Nederland te verlaten.
Wij zochten rust, ruimte, bossen en bergen. We wilden blijven genieten van de seizoenswisselingen met ruimte voor dieren en tijd om te tuinieren. Daarbij moest Nederland in een dag gemakkelijk te bereiken zijn. Dit alles en meer vonden we in 2007 in Trémoulet Haut. Dit is een klein gehucht in een landelijke omgeving met uitzicht op bossen en bergen, gelegen in de Auvergne en behorend bij het plaatsje Tauves (63690). Hier kochten we een stuk grond van 1,3 ha groot met een adembenemend uitzicht. Door zonneschijn en nevelslierten en de invloed van de seizoenen lijkt het ook steeds anders. Op dit stukje grond stonden een vervallen huis en een grote schuur die we zouden kunnen verbouwen.
En dat direct grenzend aan het centraal massief, een mooi oud vulcanengebied. Ongeveer 17 km bij ons vandaan is er een wintersportgebied, gelegen bij Mont Dore.

De tuinkamers

Verder is er om het huis en de gites een tuin aangelegd, waar jij en wij kunnen genieten van de rust en het uitzicht, dat ieder seizoen anders is. De tuin bestaat uit verschillende tuinkamers, een moestuintje en een boomgaardje. De ligging van de tuin is grotendeels zuidwest. De tuin profiteert dus van een optimale zonligging.

In september 2010 zijn we definitief verhuisd naar ons stekje.
Inmiddels is het huis klaar en hebben we ook twee gites gerealiseerd in de schuur. De twee gites hebben de namen Annabelle en Rose gekregen.

In de lente van 2014 zijn we zover, dat we gasten kunnen ontvangen in onze gites. We willen je graag een rustige en ontspannen omgeving bieden om je vakantie te vieren en hopen je hier een keer te mogen begroeten. Je bent van harte welkom.
We spreken zowel Nederlands als Engels en inmiddels ook redelijk Frans.